HSBC Paris Sevens - FFR - Accueil

13-14 mai 2017 - Stade Jean-Bouin Paris. LAngleterre fait chuter lAfrique du Sud. LAngleterre a battu lAfrique du Sud en finale de la troisième étape du HSBC World Rugby Sevens Series à Cape Town et remporte son premier tournoi sur le circuit depuis avril 2015. La France se contente de la 9e place, mais repart avec le Trophy. Dubaï LAfrique du Sud bat les Champions. HSBC Paris Sevens Ouverture de la billette. Dubaï LAfrique du. France 7 Direction. Les pirates à lab. HSBC Paris 7s et HSBC.

OVERVIEW

This website paris7s.fr presently has a traffic ranking of zero (the smaller the more traffic). We have explored eighteen pages inside the web page paris7s.fr and found five websites referencing paris7s.fr. I noted three social communication platforms possessed by this website.

PARIS7S.FR RANKINGS

This website paris7s.fr is seeing varying quantities of traffic through the year.

HSBC Clermont - FFR - Accueil

La Nouvelle-Zélande remporte le tournoi de. HSBC Paris 7s et HSBC.

WHAT DOES PARIS7S.FR LOOK LIKE?

Desktop Screenshot of paris7s.fr Mobile Screenshot of paris7s.fr Tablet Screenshot of paris7s.fr

PARIS7S.FR HOST

I caught that the main page on paris7s.fr took two thousand nine hundred and six milliseconds to download. I could not detect a SSL certificate, so therefore our parsers consider paris7s.fr not secure.

SERVER OS AND ENCODING

I diagnosed that paris7s.fr is implementing the nginx/1.2.1 server.

PAGE TITLE

DESCRIPTION

CONTENT

This website had the following on the homepage, "13-14 mai 2017 - Stade Jean-Bouin Paris." We viewed that the web page said " LAngleterre fait chuter lAfrique du Sud." It also said " LAngleterre a battu lAfrique du Sud en finale de la troisième étape du HSBC World Rugby Sevens Series à Cape Town et remporte son premier tournoi sur le circuit depuis avril 2015. La France se contente de la 9e place, mais repart avec le Trophy. Dubaï LAfrique du Sud bat les Champions. HSBC Paris Sevens Ouverture de la billette. HSBC Paris 7s et HSBC." The header had FFR Rugby France 7 Paris Stade Jean Bouin as the highest ranking search term.

VIEW SUBSEQUENT WEB PAGES

Raykiller567 yo - DeviantArt

Forgot Password or Username? Solo dibujo a lápiz. By moving, adding and personalizing widgets.

razielirken Im a wolf - DeviantArt

United in our common GL. United in our common GL.

sailorcuarzo2001 jhimena - DeviantArt

By moving, adding and personalizing widgets.

Scanisma Ismael Caamal-Ek - DeviantArt

Scarossaurio Scarleth - DeviantArt

Forgot Password or Username? Deviant for 1 Year. This is the place where you can personalize your profile! Tools of .